14 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

PNL a fost amendat după Congres cu suma de 10.000 de lei

PNL a fost amendat după Congres cu suma de 10.000 de lei, de către Poliția Română.

Este vorba de Congresul care s-a desfășurat sâmbătă, cu participarea a 5000 de persoane. La Congres, Florin Cîțu a fost ales președinte al PNL.

Amenda a fost aplicată pentru nerespectarea măsurilor de protecție contra pandemiei. Mai precis, unii dintre participanții la Congres au fost văzuți fără măști. În plus, nu s-a respectat distanța minimă impusă pentru participanții la adunări publice.

10.000 de lei este amenda maximă pentru acest gen de contravenții, a anunțat șeful Poliției Capitalei.

Duminică a avut loc încă o reuniune PNL, cu circa 2000 de participanți. La ședința de duminică, 26 septembrie, au fost aleși vicepreședinții partidului și secretarul general.

PNL a fost amendat după Congres

La Congresul PNL au participat, sâmbătă, 25 septembrie 2021, circa 5000 de persoane venite din toată țara. Congresul s-a ținut la pavilionul Romexpo din București, adică într-un spațiu închis.

La Congres a venit inclusiv președintele Iohannis. El a rostit un discurs în care a susținut alegerea lui Florin Cîțu ca președinte PNL.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declarase că o reuniune în asemenea condiții, în pandemie, este o sfidare la adresa românilor.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă