9.5 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024
AcasăSocialEvenimentLa comemorarea a 7 ani de la catastrofa din Colectiv, Bănicioiu dansează...

La comemorarea a 7 ani de la catastrofa din Colectiv, Bănicioiu dansează în familie

Chiar în timp ce familiile victimelor din clubul Colectiv comemorează șapte ani de la această tragedie, fostul ministru Bănicioiu dansează în familie. Sute de părinți își plâng copiii morți în noaptea de 30 octombrie 2015 și le-au făcut pomana de șapte ani. Bănicioiu, ministrul “avem de toate“, audiat în dosarul Colectiv, a „omagiat” cele 64 de victime dansând în familie. S-a însurat fratele doamnei Bănicioiu și au petrecut, până în zori, la un local de lux din București.

Se pare că a uitat repede Bănicioiu tragedia și nu-l mai interesează, având în vedere că fix la șapte ani de la tragedia de la Colectiv s-a distrat toată noaptea. Și nici nu avea cum. S-a însurat cumnatul, Laurențiu Prioteasa, fratele Mihaelei Baniciou, soția fostului ministru.

Fix la șapte ani de la incendiul din clubul amplasat în fosta fabrică Pionierul din București, părinții victimelor au făcut pomană.

Mai multe biserici au ținut slujbe în memoria victimelor. Toată lumea i-a plâns pe cei 64 de tineri care au murit. De flăcări au decedat 27 de tineri. Restul, până la 64, au murit din cauza lipsei de aparatură medicală din spitale și a bacteriilor și infecțiilor din unitățile medicale din România. Ministrul Nicolae Bănicioiu, pe atunci ministru al Sănătății, se bătea cu pumnul în piept și spunea “Avem de toate! Nu ne trebuie nimic!”.

Citește tot pe PUTEREA.RO

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cât de mult se poate apăra Europa fără ajutorul Americii?

Pentru ca Europa să umple golul lăsat de absența Americii ar fi necesar mult mai mult decât creșterea cheltuielilor pentru apărare. A doua...

Savantul de la Cotroceni, garantul fuziunii reușite

Ilustrație: Marian Avramescu Savantul rătăcitor prin lume, președintele Klaus Iohannis, explică fenomenul comasării degenerate din călătorii exotice. Savanții din laboratoarele cu circuit închis ale Palatului...

de la bășcălie, la umor și revelație

Influencer: „Dacă vreau să văd o schimbare în lume, în primul rând trebuie să mă schimb eu.” Bianca Adam M-am întâlnit cu doi influenceri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă