5.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021
AcasăSocialEvenimentÎnchisoare de 9 ani și jumătate pentru șoferița care a lovit cu...

Închisoare de 9 ani și jumătate pentru șoferița care a lovit cu mașina un polițist

Închisoare de 9 ani și jumătate pentru șoferița care a lovit cu mașina un polițist, este sentința decisă de o instanță din România.

Șoferița are 33 de ani. Ea a fost găsită vinovată de faptul că, inițial, nu a oprit la semnalul unui polițist. Agentul s-a urcat pe motocicleta de serviciu și a pornit în urmărirea mașinii. Imediat după aceea, șoferița l-a lovit intenționat cu mașina pe motociclist. Polițistul a supraviețuit coliziunii.

Incidentul s-a produs în ziua de 19 august 2020 la ieșirea dinspre Buzău spre Ploiești. După aceea, șoferița a plecat de la locul „accidentului”. Ea a fost însă reținută în aceeași zi. A doua zi, la data de 20 august 2020, femeia a fost plasată în arest preventiv.

Închisoare de 9 ani și jumătate

Sentința decisă de instanță este nouă ani și jumătate de închisoare cu executare. De asemenea, șoferița este obligată să îi plătească agentului 200000 de lei ca daune morale. Șoferița trebuie să plătească și 80000 de lei către IPJ Buzău pentru distrugerea motocicletei de poliție.

Cazul s-a judecat inițial la Tribunalul Buzău, apoi la Curtea de Apel din Ploiești. Sentința de nouă ani și jumătate de închisoare nu este definitivă și poate fi atacată. Informația privitoare la acest caz provine de la sindicatul Europol.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Legea privind certificatul verde ar putea fi adoptată până la finele anului – VIDEO

Legea privind certificatul verde ar putea fi adoptată până la finele anului, a declarat premierul Nicolae Ciucă, la sfârșitul întrevederii cu reprezentanții cultelor. Potrivit...

PSD și PNL încep să împartă funcțiile de secretari de stat în guvernul Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a început activitatea la guvern, însă lucrurile din Coaliția PSD-PNL-UDMR încep să devină mai complicate. UDMR nu a participat alături de...

Germania anunță carantină pentru nevaccinați

Germania anunță carantină pentru nevaccinați, în timp ce liderii politici ai țării continuă să susțină imunizarea obligatorie pentru a opri răspândirea Covid-19, transmite CNN. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă