1.4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021
AcasăSocialEvenimentAccidentul de avion de la Milano. A murit un important om de...

Accidentul de avion de la Milano. A murit un important om de afaceri român

Accidentul de avion de la Milano a produs decesul unui om de afaceri român. Acesta este Dan Petrescu, cunoscut pentru afaceri în domeniul imobiliar. El era cunoscut drept unul dintre cei mai bogați români. În accident ar mai fi murit soția și fiul omului de afaceri.

Avionul prăbușit era de mici dimensiuni, avea un singur motor și putea fi condus de o singură persoană. Aeronava era înmatriculată în România. Încă nu se știe cine pilota avionul. Se pare că atât omul de afaceri cât și fiul lui dețineau brevete de pilot.

Avionul s-a prăbușit pe o clădire în curs de renovare, care era nelocuită în momentul accidentului. Ancheta din Italia este în curs de desfășurare.

Accidentul de avion de la Milano

La câteva minute după decolare, avionul a avut o problemă și a deviat de la traseul planificat. La 16 secunde după semnalarea acestei probleme, avionul a căzut peste o clădire, provocând un incendiu.

Toate cele opt persoane care se aflau la bordul avionului au murit în accident. Șapte dintre aceste persoane erau cetățeni români. Această confirmare a venit luni de la Ministerul Afacerilor Externe al României.

Înainte de prăbușire avionul se deplasa de la Milano spre insula Sardinia. Pasagerii urmau să participe la un eveniment de familie.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă