29.6 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăSocialEducațieVarsta nu e un impediment! Alege cursuri de engleza in Bucuresti pentru...

Varsta nu e un impediment! Alege cursuri de engleza in Bucuresti pentru un nou inceput!

Esti timid, ai ajuns deja ”la o varsta”, nu ai timp, dar ti-ai dori sa inveti engleza? Atunci asta e oportunitatea pe care ai asteptat-o! Acorda-ti o sansa si invata engleza intr-un mod distractiv, total diferit de modul in care ai fost obisnuit in scoala.

Nu lasa emotiile sau prejudecatile sa preia controlul, ci lasa-te manat de instinct si nu vei regreta. Centrul de limba engleza Flying Colours te ajuta sa-ti depasesti orice bariera si te sprijina sa inveti aceasta limba straina, astfel incat, in final, sa dobandesti un atu care te va insoti intreaga viata.

Si daca deja te gandesti la asta, nu ezita sa transformi gandul in fapt prin inscrierea la cursuri engleza Bucuresti.

De ce ai nevoie pentru a invata engleza?

Inainte de a incepe aceasta activitate, trebuie neaparat sa stii ca ai nevoie de doar doua lucruri pentru a te putea inscrie la cursuri de engleza in Bucuresti:

– motivatie;

– dorinta de a invata.

Timpul sau distanta nu trebuie sa fie un impediment pentru inscrierea la cursuri de engleza in Bucuresti, caci orele se pot desfasura atat in sala, cat si online.

Cine se poate inscrie la astfel de cursuri de engleza in Bucuresti?

Centrul de limba engleza Flying Colours organizeaza cursuri de engleza destinate atat adultilor, cat si copiilor. Mai mult decat atat, exista si programe speciale adresate companiilor, care pot fi organizate la sediul acestora, pentru economie de timp si confort al angajatilor/ cursantilor.

cursuri engleza Bucuresti

Cum se desfasoara programul de invatare a limbii engleze?

Programul de invatare a limbii engleze este orientat spre castigarea propriei independente a cursantilor, accentul fiind pus pe dezvoltarea abilitatilor de a conversa liber si usor. 

Modalitatea de predare impleteste cu succes notiunile teoretice, cu detaliile practice care se pot aplica inca din momentul deprinderii lor.

In cadrul cursurilor, sunt folosite metode inovative de predare, cu accent pe comunicare, cresterea increderii in sine, performanta si maximizarea rezultatelor.

Cursurile se desfasoara in grupe formate din 8-10 cursanti. Suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, insa suficient de multi incat sa fie cursuri de engleza interactive.

Orele sunt structurate in functie de necesitatile cursantilor. 

Fie ca este vorba de turism, stiinta, tehnologie sau divertisment, limba engleza ofera toti termenii de interes si de actualitate. Invatarea limbajului profesional al unui domeniu este un atu in plus, pe langa cunoasterea limbii in sine.

Daca vrei sa inveti limba engleza pentru a te bucura de intreaga valoare a industriei cinematografice, muzicale, mass-media sau chiar a mediului online, asta este sansa ta!

Pe langa invatarea limbii engleze, gradul de satisfactie al cursantilor este si el extrem de important, motiv pentru care procesul de invatare este unul distractiv, performant si modern.

Cum sunt profesorii?

Cursurile vor fi sustinute de profesori de limba engleza dedicati, entuziasti si profesionisti, cu o bogata experienta profesionala. Profesorii sunt si autori de carti de limba engleza si specialisti in metodele cele mai moderne de invatare si predare a limbilor straine.

Flying Colours este Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS –  recunoscut de Cambridge English si premiat Cambridge in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards 2020.

Totodata, aceste cursuri engleza Bucuresti oferite de Flying Colours se bucura de un grad de promovabilitate de 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor din anii academici 2017 – 2020: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, ELTS.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Salarii mai mari în Educație – dubiu

Sindicaliștii din învățământ nu cred că Guvernul vrea să majoreze salariile profesorilor, în ciuda declarației ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu. Reprezentanții angajaților din sistemul de învățământ...

Variola maimuței sau despre cum vine Bernard Shaw la “Vocea României”

Bill Gates profețea, încă de anul trecut, venirea unei noi pandemii. Curios el anunța variola maimuței înainte de a apărea primul caz. Media mainstream...

Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv

Primarul Cristian Popescu Piedone contestă condamnarea cu închisoare primită în dosarul Colectiv. Piedone primise din partea judecătorilor patru ani de închisoare. Infracțiunea pentru care...
Ultima oră
Pe aceeași temă