11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Varsta nu e un impediment! Alege cursuri de engleza in Bucuresti pentru un nou inceput!

Esti timid, ai ajuns deja ”la o varsta”, nu ai timp, dar ti-ai dori sa inveti engleza? Atunci asta e oportunitatea pe care ai asteptat-o! Acorda-ti o sansa si invata engleza intr-un mod distractiv, total diferit de modul in care ai fost obisnuit in scoala.

Nu lasa emotiile sau prejudecatile sa preia controlul, ci lasa-te manat de instinct si nu vei regreta. Centrul de limba engleza Flying Colours te ajuta sa-ti depasesti orice bariera si te sprijina sa inveti aceasta limba straina, astfel incat, in final, sa dobandesti un atu care te va insoti intreaga viata.

Si daca deja te gandesti la asta, nu ezita sa transformi gandul in fapt prin inscrierea la cursuri engleza Bucuresti.

De ce ai nevoie pentru a invata engleza?

Inainte de a incepe aceasta activitate, trebuie neaparat sa stii ca ai nevoie de doar doua lucruri pentru a te putea inscrie la cursuri de engleza in Bucuresti:

– motivatie;

– dorinta de a invata.

Timpul sau distanta nu trebuie sa fie un impediment pentru inscrierea la cursuri de engleza in Bucuresti, caci orele se pot desfasura atat in sala, cat si online.

Cine se poate inscrie la astfel de cursuri de engleza in Bucuresti?

Centrul de limba engleza Flying Colours organizeaza cursuri de engleza destinate atat adultilor, cat si copiilor. Mai mult decat atat, exista si programe speciale adresate companiilor, care pot fi organizate la sediul acestora, pentru economie de timp si confort al angajatilor/ cursantilor.

cursuri engleza Bucuresti

Cum se desfasoara programul de invatare a limbii engleze?

Programul de invatare a limbii engleze este orientat spre castigarea propriei independente a cursantilor, accentul fiind pus pe dezvoltarea abilitatilor de a conversa liber si usor. 

Modalitatea de predare impleteste cu succes notiunile teoretice, cu detaliile practice care se pot aplica inca din momentul deprinderii lor.

In cadrul cursurilor, sunt folosite metode inovative de predare, cu accent pe comunicare, cresterea increderii in sine, performanta si maximizarea rezultatelor.

Cursurile se desfasoara in grupe formate din 8-10 cursanti. Suficient de putini incat sa fie timp pentru toti, insa suficient de multi incat sa fie cursuri de engleza interactive.

Orele sunt structurate in functie de necesitatile cursantilor. 

Fie ca este vorba de turism, stiinta, tehnologie sau divertisment, limba engleza ofera toti termenii de interes si de actualitate. Invatarea limbajului profesional al unui domeniu este un atu in plus, pe langa cunoasterea limbii in sine.

Daca vrei sa inveti limba engleza pentru a te bucura de intreaga valoare a industriei cinematografice, muzicale, mass-media sau chiar a mediului online, asta este sansa ta!

Pe langa invatarea limbii engleze, gradul de satisfactie al cursantilor este si el extrem de important, motiv pentru care procesul de invatare este unul distractiv, performant si modern.

Cum sunt profesorii?

Cursurile vor fi sustinute de profesori de limba engleza dedicati, entuziasti si profesionisti, cu o bogata experienta profesionala. Profesorii sunt si autori de carti de limba engleza si specialisti in metodele cele mai moderne de invatare si predare a limbilor straine.

Flying Colours este Centru Oficial de Pregatire si Pretestare pentru examenele Cambridge si IELTS –  recunoscut de Cambridge English si premiat Cambridge in cadrul competitiei nationale Preparation Centre Awards 2020.

Totodata, aceste cursuri engleza Bucuresti oferite de Flying Colours se bucura de un grad de promovabilitate de 100% pentru toate examenele de limba engleza ale cursantilor din anii academici 2017 – 2020: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, ELTS.

Ultima oră
Pe aceeași temă