12.7 C
București
duminică, 26 septembrie 2021

SNSPA: Cursurile vor continua online și în anul universitar 2021-2022

Școala Națională de Studii Politice și Administrative a anunțat cu scurt timp în urmă că anul universitar 2021-2022 se va desfășura în continuare în sistem online.

„De la începutul pandemiei de COVID-19, sănătatea studenților, a profesorilor și a personalului administrativ din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative #SNSPA a reprezentat principala preocupare a conducerii universității.

Miercuri, 15 septembrie 2021, după consultarea tuturor actorilor implicați în comunitatea academică, membrii Consiliului de Administrație al SNSPA au decis în unanimitate ca activitățile didactice și de cercetare din primul semestru al anului universitar 2021-2022 să se desfășoare în continuare în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților.

În același timp, facultățile vor putea decide cu privire la organizarea unor activități academice extracurriculare. Care NU sunt obligatorii –, în sistem clasic (față în față), cu formațiuni mici de studii (maximum 50 de persoane) și care vor avea rolul de a asigura, în special pentru studenții din anul I de studii, o mai bună cunoaștere a cerințelor academice și a parcursului lor educațional. Corespunzător anului academic 2021-2022.

La începutul acestui an universitar, căminele vor păstra același regim de cazare pe tot timpul anului universitar. Asigurându-se condițiile de cazare doar pentru studenții străini aflați deja în România și studenții SNSPA, proveniți din centrele de plasament.

Începând de joi, 23 septembrie 2021, toți ceilalți studenți SNSPA care doresc să beneficieze de cazare (pe parcursul celui de-al doilea semestru) vor avea la dispoziție un formular online prin care pot solicita un loc în căminele universității”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare.

Ultima oră
Pe aceeași temă