9.4 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSocialEducațieCâte locuri sunt la Facultatea de Jurnalism

Câte locuri sunt la Facultatea de Jurnalism

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) a anunțat câte locuri sunt la Facultatea de Jurnalism, la concursul de admitere din septembrie 2022.

FJSC face parte din Universitatea București. FJSC scoate la concurs 53 de locuri la buget la concursul de admitere la master, în sesiunea septembrie 2022. Înscrierile la concurs au loc exclusiv online, pe site-ul facultății.

Perioada de înscriere la concursul de admitere se prelungește până miercuri, 14 septembrie, ora 23,59 pentru cinci programe de masterat. Acestea sunt Jurnalism și Comunicare Politică (JCP) – 12 locuri la buget, Comunicare și Resurse Umane (CRU) – 10 locuri la buget, Producție multimedia și audio-video (PMAV) – 7 locuri la buget, Managementul instituției mass-media (MIMM) – 15 locuri la buget, precum și Medias, Developpement, Societe (MDS) – 7 locuri la buget. La ultima dintre cele menționate, predarea se face în limba franceză.

FJSC a eliminat înscrierea cu dosar cu șină la concursul de admitere. Documentele sunt scanate sau fotografiate și urcate pe site-ul facultății, iar candidații primesc confirmarea pe email.

“Pentru anul universitar 2022-2023, cel puțin 50% din activitatea de predare la cursurile de la master se va derula online, prin utilizarea resurselor electronice, conform regimului de predare în sistem hibrid aprobat de ARACIS”, a precizat decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ugo Humbert a câștigat turneul ATP de la Dubai

Francezul Ugo Humbert a câştigat turneul ATP 500 de la Dubai, după ce l-a învins în finala de sâmbătă pe kazahul Aleksandr Bublik, în...

Manchester City, victorioasă în marele derby cu United. Dubla lui Foden îi ține pe „cetățeni” în coasta lui Liverpool

Manchester City s-a impus cu scorul de 3-1 în fața marii rivale Manchester United, pe teren propriu, în derby-ul etapei cu numărul 27 din...
00:00:40

VIDEO. O dronă rusească a lovit un bloc de apartamente în orașul ucrainean Odesa

Trei persoane au fost ucise, opt au fost rănite și șase sunt în continuare date dispărute după ce o dronă rusă s-a prăbușit sâmbătă...
Ultima oră
Pe aceeași temă