Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi copii, preluaţi de autorităţi după ce părinţii şi fraţii lor au fost diagnosticaţi cu covid-19

Doi copii, de 2 şi 12 ani, au fost preluaţ de autorităţi şi duşi într-un centru de plasament după ce părinţii lor şi doi fraţi au fost diagnosticaţi cu coronavirus şi internaţi la Institutul Matei Balş, anunţă Consiliul Judeţean Teleorman.

Share

Rl online 0 comentarii

29.03.2020 - 20:53

Potrivit unui comunicat transmis duminică Agerpres de către Consiliul Judeţean (CJ) Teleorman, această familie - părinții și 4 copii - s-a aflat anterior în Centrul de carantină din oraşul Zimnicea.

Părinții și doi dintre copii au fost confirmați cu coronavirus și internați la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Matei Balş" din Capitală. În aceste condiții, sâmbătă seară ceilalți doi copii au fost preluați la unul dintre centrele de plasament din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. Copii au 2 şi 12 ani și au fost testaţi negativ pentru coronavirus.

Sursa citată precizează că starea de sănătate a celor doi copii este bună, ei sunt echilibraţi emoţional, însă duminică vor rămâne cazaţi separat de restul copiilor din centrul DGASPC, după ce seara trecută au rămas în grija unei asistente.

"Astăzi, cei 2 copii rămân cazaţi separat de restul copiilor din centru, după ce seara trecută au rămas în grija unei asistente. Celor 2 copii internaţi cu măsură de protecţie la centrul de plasament li se oferă, pe toată perioada separării de familie, asistenţa medicală permanentă, sprijin psihologic de specialitate, alimentaţie şi toate condiţiile necesare, până la însănătoşirea şi externarea părinţilor. În această dimineaţă, starea de sănătate a copiilor este bună, sunt echilibraţi emoţional şi nu există motive de îngrijorare cu privire la adaptarea lor la noile condiţii de viaţă, depăşind cu bine momentul separării de familie, prin care au fost nevoiţi să treacă", se mai afirmă în comunicatul Consiliului Judeţean Teleorman.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...