Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cursuri de prim ajutor, la ASE

Profesori, studenţi, dar şi personal didactic auxiliar şi administrativ din cadrul Academiei de Studii Economice vor putea participa, de-a lungul întregului an universitar, la cursuri de prim ajutor.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 31.01.2019 - 13:49

O primă serie de astfel de cursuri va avea loc sâmbătă.

"Prin contribuţia Fundaţiei pentru SMURD, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi a ISU Bucureşti-Ilfov, de-a lungul întregului an universitar vom beneficia de cursuri cu durata de patru ore pe serie, în cadrul cărora fiecare cursant va participa atât la instruirea teoretică, cât şi la atelierele practice destinate deprinderii tehnicilor de prim-ajutor utile în cele mai des întâlnite situaţii de urgenţă medicală", informează ASE.

La final, cursanţii vor primi diplome de participare care vor atesta cunoştinţele predate.

Activitatea are loc în cadrul proiectului "Academia Speranţei - Voluntariat din iubire pentru Viaţă", înscrierea putându-se face online.

Comentarii