13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSocialConstanţa: Trei minori, răniţi într-un accident de circulaţie

Constanţa: Trei minori, răniţi într-un accident de circulaţie

Trei copii au fost răniţi într-un accident petrecut seara trecută în municipiul Constanţa, după ce două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neacordării priorităţii în intersecţie, conform indicatoarelor de circulaţie rutieră, a informat marţi Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ).

Potrivit sursei citate, o femeie de 40 de ani conducea un autoturism pe strada Şoseaua din Vii, din municipiul Constanţa, şi pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier “Oprire” a pătruns în intersecţia cu str. Democraţiei, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o şoferiţă, în vârstă de 40 de ani.

În urma tamponării, a rezultat vătămarea corporală a trei minori, unul de 10 ani, iar ceilalţi doi în vârstă de cinci ani, pasageri în autoturismul ce a fost provocat accidentul rutier.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă