Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.rador.ro

Codul portocaliu pe Dunăre a fost extins. Sunt ameninţate 11 judeţe

Codul portocaliu de inundaţii pe Dunăre a fost extins până luna viitoare, fiind vizate 11 judeţe, informează, luni, Mediafax.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2018 - 16:09

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), de luni, 26 martie, până în 6 aprilie, ora 16 este cod galben de inundaţii pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de S.H.E.N. Porţile de Fier.

Acest cod vizează judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

Totodată, codul portocaliu de inundaţii a fost extins până în 4 aprilie ora 16.00 pe sector aval Calafat – Olteniţa, vizând judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi şi până în 6 aprilie ora 16.00 pe sectorul Cernavodă – Galaţi şi ȋn Delta Dunării – judeţele Constanţa, Brăila, Tulcea şi Galaţi.

Sectorul Dunării aval Gruia este apărat împotriva inundaţiilor prin lucrări de îndiguire.

Comentarii

loading...