17.8 C
București
duminică, 26 martie 2023
AcasăSocialClotilde Armand a atras atenția că Romexpo ar putea fi închis

Clotilde Armand a atras atenția că Romexpo ar putea fi închis

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a semnalat că există riscul să fie închis centrul de vaccinare de la Romexpo, în urma respingerii proiectului de rectificare bugetară în şedinţa Consiliului Local de joi.

„Rectificarea bugetară nu a fost votată de consilierii PNL şi PSD. Astfel, cheltuielile de la centrul de vaccinare din complexul Romexpo nu vor putea fi plătite şi există un risc real ca acest centru să fie închis. Ceea ce au făcut astăzi aceşti consilieri inconştienţi se pedepseşte prin lege (zădărnicirea combaterii bolilor) – în plin val patru al pandemiei de COVID-19 şi într-o capitală care a intrat în scenariul roşu din cauza numărului de noi infectări cu COVID-19″, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul a spus că în proiectul de rectificare bugetară mai erau cuprinse toate solicitările de investiţii, reparaţii şi achiziţii ale unităţilor de învăţământ din Sectorul 1, conform solicitărilor făcute de directorii şcolilor. Clotilde Armand a menţionat că, de exemplu, Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” a solicitat 2 milioane de lei pentru achiziţionarea de instrumente muzicale pentru desfăşurarea de cursuri în noua clădire deschisă curând în fost sediu ADP Sector 1.

„Aceasta este realitatea din primărie. Aşa se răzbună PNL şi PSD pe elevi, aşa funcţionează USL în Sectorul 1″, a adăugat Clotilde Armand.

Viceprimarul Ramoba Porumb (PNL) a declarat în şedinţa de Consiliu Local că grupul consilierilor locali liberali se va abţine la rectificarea bugetară, pentru că mai multe proiecte bugetate prin amendamentele PNL nu au fost iniţiate de actuala administraţie, printre acestea numărându-se cele privind creşe noi, construirea unui centru de transplant multiorgan din cadrul Spitalului „Sfânta Maria”, amenajarea de spaţii verzi şi parcări în zone rezidenţiale aglomerate.

Citește și: Vor fi restricții la Congresul PNL

Cele mai citite

Se derulează investiții de un miliard de euro la marile aeroporturi din România

Marile aeroporturi din România precum și infrastructura critică aeriană din țara noastră au în derulare investiții de aproape un miliard de euro, relevă o...

Se strică vremea în București. Frig și ploi zilele următoare

Vremea se va răci semnificativ, în Bucureşti, începând de marţi, iar valorile termice se vor situa sub cele caracteristice pentru sfârşitul lunii martie, cu...

Se derulează investiții de un miliard de euro la marile aeroporturi din România

Marile aeroporturi din România precum și infrastructura critică aeriană din țara noastră au în derulare investiții de aproape un miliard de euro, relevă o...
Ultima oră
Pe aceeași temă