37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialCiolacu despre mărirea pensiilor: Am stricat puşculiţa PNL pentru alegerile locale şi...

Ciolacu despre mărirea pensiilor: Am stricat puşculiţa PNL pentru alegerile locale şi generale

„E adevărat, am stricat puşculiţa PNL-ului pentru alegerile locale şi alegerile generale”, astfel a răspuns Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, cricicilor aduse Parlamentului pentru faptul că, la inițiativa PSD, a aprobat mărirea pensiilor cu 40 la sută.

„Este o minciună faptul că vom avea probleme cu deficitul. Împreună cu colegii mei, cu specialiştii din PSD, am găsit resursele necesare. La acţiuni generale ale Ministerului de Finanţe există aceşti bani. Pot fi accesaţi şi să le dăm pensionarilor dreptul lor. Şi nu este o pomană, este un drept, iar legile, trebuie odată să ne intre în cap, inclusiv domnului Orban, că legile trebuie respectate”, a argumentat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a făcut această declarație miercuri, la Râmnicu Sărat, unde a participat la mai multe acţiuni electorale alături de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, şi de prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă