31.1 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSocialCât câștigă un angajat de la Kaufland

Cât câștigă un angajat de la Kaufland

În condițiile scumpirilor produselor, tot mai multe companii se gândesc să mărească salariile. Astfel, la Kaufland un casier poate câștiga 3.000 de lei, iar salariu mediu din iunie va fi de peste 4.000 de lei în companiei.

În perioada ianuarie – aprilie 2022 retailerul a acordat beneficii în valoare de 37 milioane lei, urmând ca în perioada iunie – decembrie să le ofere angajaților săi prime și vouchere de vacanță și sărbători în valoare de 41 milioane lei.

De asemenea, începând cu luna iunie angajații vor beneficia de majorarea grilelor salariale, venitul mediu brut al angajaților din departamentele Vânzări și Logistică ajungând la 7600 lei brut, valoare care include sporurile și tichetele de masă. În plus, din luna septembrie, valoarea tichetelor de masă pentru angajații încadrați pe posturi de execuție se va majora la 20 de lei/zi.

Salarii de peste 3.000 de lei la LIDL

Unii vânzători ajung să câștige salarii de peste 3.000 de lei, potrivit site-ului undelucram.ro. Un consultat de vânzări angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 6 ani, câștigă 3.800 de lei și tichete de masă în valoare de 350 de lei pe lună.

De asemenea, un lucrător comercial sau un vânzător full time în Brașov, cu o experiență în domeniu de 2 ani, pleacă acasă cu 2.400 de lei și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar. Același vânzător full time, însă în București și cu o experiență de 10 ani, câștigă 2.400 de lei și tichete de masă de 400 de lei. Cu toate acestea, primea diferite bonusuri în valoare de 4.000 de lei pe an, scrie playtech.ro.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Sistemul RO e-TVA, pe ultima sută de metri. Se va aplica de la 1 august

Ministerul de Finanțe a pus în dezbatere un proiect de OUG care detaliază procedura de implementare și utilizare a decontului precompletat RO e-TVA, precum...

Azilul capitalismului din Apulia

După ce marii lideri ai planetei democratice s-au întâlnit într-un cătun din Elveția - să dea o bifă imperativei chemări a eroului Zele-Vogue la...

Sistemul RO e-TVA, pe ultima sută de metri. Se va aplica de la 1 august

Ministerul de Finanțe a pus în dezbatere un proiect de OUG care detaliază procedura de implementare și utilizare a decontului precompletat RO e-TVA, precum...
Ultima oră
Pe aceeași temă