Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Carmen Dan, evaluare a situației în județele afectate de ninsori

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat că există probleme în 12 localități, din șapte județe, în mod special în sudul țării. Cele mai afectate județe sunt Dolj, Giurgiu, Bacău sau Teleorman.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2018 - 14:37

”Nu am convocat acest comandament de la prima oră, pentru că am vrut să lăsăm fiecare autoritate responsabilă să facă primele intervenții, să se pregătească. Tocmai de aceea, la acest comandament am convocat doar prefecții și subprefecții pentru a lăsa restul autorităților să-și facă treabă.

Vreau să facem o evaluare la nivel național să vedem dacă este nevoie de o intervenție în forță de la nivel central,

Conform situației centralizate la momentul acesta sunt probleme în 12 localități din șapte județe”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul de Interne susține că, până acum, 70 de persoane au avut nevoie de ajutor medical, cea mai complexă operațiune fiind la o femeie gravidă din județul Teleorman.

Comentarii