Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Buzău: Podul de la Mărăcineni, închis pentru 130 de zile

Autorităţile judeţului Buzău au decis, joi, ca podul de la Mărăcineni să fie închis începând de duminică noapte, timp de 130 de zile, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii, costurile acestora fiind estimate la 5 milioane de lei.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2018 - 13:37

Hotărârea a fost luată în cadrul unei şedinţe comune desfăşurate la Prefectură, cu reprezentanţii Poliţiei, constructorului, Primăriei Buzău şi ai primăriilor comunelor învecinate, după ce iniţial se stabilise închiderea podului metalic de la Mărăcineni începând cu ziua în curs.

"Astăzi am avut o discuţie, o şedinţă de lucru cu constructorul, cu dirigintele de şantier, cu Primăria Buzău şi cu Primăria Mărăcineni, cu Consiliul Judeţean şi cu Drumuri Naţionale, dar şi cu Poliţia. S-a stabilit ce lucrări premergătoare sunt necesare, iar acestea vor fi realizate până duminică la ora 24,00, după care se va închide podul", a declarat prefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim.

Potrivit acesteia, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia vehiculelor destinate exclusiv transportului de persoane, este restricţionată în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, după cum urmează: vineri între orele 10,00 - 22,00; sâmbătă între orele 8,00 - 18,00; duminică între orele 12,00 - 22,00.

Comentarii