Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Bucureşti: Probleme legate de deszăpezire în Sectoarele 1, 2 și 3 şi 5

Al doilea val de iarnă adevărată din București i-a surprins din nou pe unii primari de sector.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 23.03.2018 - 14:30

Deși primarul general al Capitalei și Prefectura Bucureștiului au transmis instrucțiuni clare cu privire la ce urmează să fie făcut, la nivelul unor primării de sector nu prea s-a auzit. Unii par chiar să aibă agendă separată.

Și de această dată campionii absoluți au fost gospodarii din Sectoarele 6 și 4 care au scos încă de cu seară zeci de muncitori și utilaje pe străzile sectoarelor astfel încât la prima oră cetățenii să poate ieși chiar și de pe străzile lăturalnice.

Nu mai puțin de 60 de utilaje au acționat la nivelul Sectorului 6 și un efectiv asemănător și la nivelul Sectorului 4.

În Sectoarele 1, 2 și 3 lucrurile s-au mai mișcat, dar au existat zeci de probleme semnalate în primele ore ale dimineții mai ales pe străzile dintre blocuri sau pe străzile lăturalnice.

În Sectorul 5 a fost și este o problemă. Totul în condițiile în care primarul de Sector, Daniel Florea, i-a sfidat pe primarul general și pe prefect atunci când a anunțat public că în sectorul în care este primar școlile și grănițele vor fi deschise. S-au semnalat zeci de solicitări către autorități pentru intervenții punctuale deoarece nămeții nu prea au fost deranjați de utilajele primăriei, mai ales printre blocuri și pe străzile lăturalnice.

Comentarii