5.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021

Bucureştean amendat cu 3.000 de lei pentru că a abandonat 5 pui de pisică

Un bucureştean a fost sancţionat marți dimineaţă, 14 septembrie, cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică, a transmis Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti pe pagina de Facebook. Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor.

„Centrul Istoric al Capitalei. Ora cinci şi jumătate, dimineaţă. Străzile sunt încă pustii. Un bărbat iese dintr-o curte, cu o sacoşă de hârtie în mână. Priveşte atent în lungul străzii şi traversează. Se opreşte lângă un coş de gunoi, deschide punga, o lasă jos şi pleacă grăbit.

Comportamentul bărbatului a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti iar un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări. La faţa locului, poliţiştii locali au descoperit că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Treamurau şi le era foame. Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat”, a povestit Poliţia Locală Bucureşti pe pagina de Facebook.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolitialocalabucuresti%2Fposts%2F4783468358331073&show_text=true&width=500" width="500" height="765" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Ultima oră
Pe aceeași temă