38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSocialBistriţa-Năsăud: Trei clujeni bănuiţi de furturi din şcoli şi firme, identificaţi de...

Bistriţa-Năsăud: Trei clujeni bănuiţi de furturi din şcoli şi firme, identificaţi de Poliţie

„La data de 10 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean au reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 46 de ani, toţi din judeţul Cluj, bănuiţi de comiterea mai multor furturi. Astfel, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în perioada decembrie 2017- martie 2018, aceştia ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 115.000 lei (produse electronice, articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte produse), din interiorul a nouă societăţi comerciale şi cinci şcoli gimnaziale, situate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Mureş”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost ridicate 10 laptopuri, proiectoare video, televizoare, unităţi centrale, camere de supraveghere, DVR-uri, reclamate ca fiind sustrase.

De asemenea, au fost indisponibilizate trei autoturisme care au fost folosite de cei trei bărbaţi la comiterea infracţiunilor.

Cei trei clujeni urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Beclean cu propunere de arestare preventivă, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă