Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Bistriţa-Năsăud: Peste 550 de participanţi la Olimpiada naţională de arte vizuale

Peste 550 de elevi şi profesori de liceu sunt aşteptaţi să participe, în perioada 3-6 aprilie, la Olimpiada naţională de arte vizuale, arhitectură şi istoria artei, care în acest an va fi găzduită de municipiul Bistriţa, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.04.2018 - 11:43

Cei 80 de profesori şi 475 de elevi de clasele a XI-a şi a XII-a vor sosi la Bistriţa în cursul zilei de marţi, zi în care va avea loc şi deschiderea oficială, începând cu ora 17,00, la Palatul Culturii. Festivitatea de premiere este programată să aibă loc joi seara.

În organizarea concursului s-au implicat Liceul De Arte "Corneliu Baba" din Bistriţa, Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, prin secţia deschisă la Casa Argintarului, şi filiala bistriţeană a Universităţii Babeş-Bolyai, fiecare urmând să găzduiască o parte din probe, potrivit programului afişat pe site-ul concursului.

Vineri, 6 aprilie, Olimpiada naţională de arte vizuale se va încheia tot la Palatul Culturii din Bistriţa, cu o expoziţie generală cu lucrările concurenţilor.

Comentarii