21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSocialArcul de Triumf din București va putea fi vizitat în fiecare weekend...

Arcul de Triumf din București va putea fi vizitat în fiecare weekend pe perioada verii

Arcul de Triumf din București va fi deschis pentru a fi vizitat în fiecare sâmbătă și duminică pe perioada verii, a anunțat sâmbătă Primăria Capitalei.

Potrivit Primăriei Capitalei, Arcul de Triumf va putea fi vizitat până în data de 30 octombrie, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Sâmbătă, 14 mai, monumentul va putea fi vizitat între orele 12.00 și 24.00, accesul ultimilor vizitatori făcâdu-se la ora 23.30, conform jurnalul.ro.

Arcul de Triumf din București va fi vizitat pe perioada verii, în weekend, între orele 12 și 20, ultima vizită la ora 19.30

În următoarele zile de weekend programul va fi între 12.00 și 20.00, ultima persoană va intra în interiorul monumentului la ora 19.30.

„Persoanele care se bucură de străzile devenite pietonale sunt invitate să încheie plimbarea cu o privelişte inedită asupra Bucureştiului, pe terasa Arcului de Triumf”, anunță Primăria Capitalei.

Conform aceleiași surse, traversarea se va face pe la trecerea de pietoni semaforizată, în intervalul orar anunţat.

La 1 decembrie 1800, oraşul Washington a devenit capitala SUA. În 1864 s-a înfiinţat CEC. În 1918, la Alba Iulia s-a făcut România Mare. Iar în 1936 s-a inaugurat Arcul de Trimf din Bucureşti.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...
Ultima oră
Pe aceeași temă