Foto Arhiva

ANM: Ploile revin în ajunul Paștelui. Care sunt zonele vizate

Miercuri se anunţă o zi foarte frumoasă, cu temperaturi în creştere. Maximele se vor situa între 17 şi 24 de grade Celsius.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 04.04.2018 - 13:35

În Dobrogea şi Bărăgan atmosfera va fi însorită însă în orele dimineţii e posibil să apară ceaţă. Vântul va avea unele porniri pe litoral. Temperaturile ajung până la 23-24 de grade în Bărăgan dar la malul mării vor fi mai modeste. Se încălzeşte şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Va fi soare peste tot după ce se risipeşte ceata matinală şi la amiază termometrele vor indica 21 de grade. În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi cu 3-4 grade peste cele de ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, vor fi înnorări dar apare şi soarele pe parcursul zilei. Maximele termice în creştere faţă de ieri, ajung până la 21 de grade Celsius. În vestul ţării se anunţă vreme bună şi mai caldă faţă de ieri. Vântul va avea unele răbufniri prin vestul extrem şi la amiază vor fi 21-22 de grade Celsius, anunță Stirileprotv.ro.

În centrul României acum dimineaţa sunt condiţii de brumă în depresiuni. Peste zi se anunţă vreme frumoasă şi temperaturile cresc în toată zona.

În Oltenia se anunţă soare şi atmosferă plăcută. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar maximele urcă spre 21-22 de grade. Şi în sudul ţării avem vreme plăcută cu nori foarte puţini iar temperaturile ajung până la 24 de grade în Lunca Dunării.

În Bucureşti se anunţă încă o zi plăcută, cu soare şi vânt domol. Temperaturile continuă să crească şi va fi mai cald în mod obişnuit: vom avea o maximă de 23 de grade.

La munte se mai încălzeşte puţin. Va fi vreme frumoasă în toate masivele; La noapte apar ceva înnorări şi s-ar putea să picure trecător.

Şi joi o să avem vreme caldă, însă pe seară şi noaptea creşte instabilitatea, vin averse cu descărcări electrice în jumătatea vestică a ţării şi sporadic în cea estică.

Citește și: Marian Vanghelie s-a dezlănțuit după desecretizarea protocolului SRI - PG. Kovesi, comparată cu Ana Pauker

Vineri temperaturile coboară spre valori normale, vântul se înteţeşte aproape peste tot. Se adună norii şi vor aduce alte averse pe la munte, în sud-vest, în centru şi pe zone restrânse în rest.

Sâmbătă se îndreaptă vremea, dar prin sud-vest şi la munte mai apar ceva înnorări şi câteva ploi slabe, de scurtă durată. Vântul mai are unele porniri în sud şi în sud-est, iar temperaturile se menţin în limitele normale.

Comentarii