26.5 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăSocialAnchetă după moartea unei fetițe de 2 ani ce prezenta leziuni pe...

Anchetă după moartea unei fetițe de 2 ani ce prezenta leziuni pe corp

Polițiștii din Harghita au deschis sâmbătă o anchetă după ce au fost sesizați de medicii de la Ambulanță cu privire la moartea unei fetițe de 2 ani, aceasta prezentând pe corp mai multe leziuni.

Potrivit IPJ Harghita, sâmbătă după-amiază polițiști au fost sesizați de un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Plăieșii de Jos a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică. Acesta a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.

Această anchetă ce vizează moartea unei fetițe de 2 ani vine după ce părinții au văzut că nu se mai trezea

„Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență. Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate”, a transmis Poliția, potrivit epicnews.ro.

O echipă din cadrul IPJ Harghita efectuează cercetări la fața locului, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fetei.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

În cazul unui dezastru la centrala de la Zaporojie, țările puternic afectate ar fi Republica Moldova și România

Din orașul Zaporojie, aflat în sudul Ucrainei, până la București sunt, în linie dreaptă, mai puțin de 800 de kilometri, deci cam tot atâți...

Ca să fii cinstit, elimini noțiunea de hoție

Cu siguranță vă mai amintiți de productivii ani ’90 și începuturile Mileniului III cu celebrele fabrici de diplome universitare, când se ajunsese ca în...

Grafitul SALROM ar putea fi noul El Dorado 

Compania Națională a Sării – SALROM – va fi listată, probabil, la începutul anului 2023 – pe Bursa de Valori București. Nimic rău, aș...
Ultima oră
Pe aceeași temă