3.6 C
București
marți, 18 ianuarie 2022
AcasăSocialAnchetă după moartea unei fetițe de 2 ani ce prezenta leziuni pe...

Anchetă după moartea unei fetițe de 2 ani ce prezenta leziuni pe corp

Polițiștii din Harghita au deschis sâmbătă o anchetă după ce au fost sesizați de medicii de la Ambulanță cu privire la moartea unei fetițe de 2 ani, aceasta prezentând pe corp mai multe leziuni.

Potrivit IPJ Harghita, sâmbătă după-amiază polițiști au fost sesizați de un echipaj de ambulanță cu privire la faptul că într-un imobil din localitatea Plăieșii de Jos a fost constatat decesul unei minore de 2 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranță publică. Acesta a constatat că pe corpul victimei sunt mai multe leziuni.

Această anchetă ce vizează moartea unei fetițe de 2 ani vine după ce părinții au văzut că nu se mai trezea

„Din primele cercetări a rezultat faptul că părinții minorei, îngrijorați de faptul că aceasta nu se mai trezește, au contactat Serviciul Județean de Ambulanță Harghita – Punctul de lucru Plăieșii de Jos pentru solicitarea de asistență medicală de urgență. Personalul echipajului de ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul minorei, după care a sesizat Poliția cu privire la aspectele constatate”, a transmis Poliția, potrivit epicnews.ro.

O echipă din cadrul IPJ Harghita efectuează cercetări la fața locului, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul fetei.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

18 echipe, salvarea lui Dinamo, dar și a fotbalului românesc

Discuțiile despre o nouă creștere a numărului de echipe din Liga I le-a dat motiv rivalilor lui Dinamo să invoce o “dedicație”. Să nu trecem...
Ultima oră
Pe aceeași temă