25 C
București
joi, 26 mai 2022
AcasăSocialAmenințare cu bombă la Curtea de Apel București

Amenințare cu bombă la Curtea de Apel București

O persoană a sunat în această dimineaţa la numărul de urgenţă 112 şi a ameninţat că la Curtea de Apel din Bucureşti se află o bombă.

UPDATE: Miercuri în jurul orei 11, forțele de intevenție au stabilit că alerta a fost falsă. Drept urmare, activitatea în sediul Curții de Apel din București a fost reluată.
Există suspiciunea că s-a dorit ca, prin falsa alertă cu bombă, să se întârzie judecarea unui dosar aflat pe ordinea de zi a unei instanțe de la Curtea de Apel.

Amenințările false la numărul de urgență 112 se sancționează cu amendă. Serviciul 112 este asigurat de STS.


Știrea inițială:

Clădirea Curții de Apel a fost evacuată, iar traficul din zonă a fost restricţionat.

Activitatea de la Curtea de Apel a fost suspendată

„În această dimineaţă, prin apel la 112, o persoană a anunţat existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta Curţii de Apel Bucureşti. A fost evacuată clădirea, iar specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări. Pentru a facilita intervenţia, au fost aplicate restricţii de trafic în zonă”, anunţă Poliţia Capitalei. 

Restricțiile s-au aplicat tuturor persoanelor și vehiculelor. Practic, a fost blocată circulația de-a lungul Splaiului Dâmboviței.

Tot în această lună a fost alertă de bombă și la un mall din Capitală.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Acum îți poți face asigurarea RCA online rapid, în două minute, direct de pe telefonul mobil

Dacă ai avut ghinionul să fii asigurat RCA la City Insurance, trebuie să știi – sau să-ți amintești – că polița ta a expirat...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 92: Kuleba spune că invadatorii vor accepta o încetare a focului doar când vor fi aproape de înfrângere

UPDATE, ora 14:40: Ankara negociază cu Moscova şi Kiev deschiderea unui coridor prin Turcia pentru exporturile de cereale din Ucraina, a declarat un înalt...

Un nou incendiu la metrou

Un nou incendiu a avut loc la metrou, la doar două zile după incidentul din apropiere de stația Piața Romană, pe aceeași magistrală. Staţiile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă