20.9 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeSocialAccident cu un mort și patru răniți, din cauza poleiului, în Harghita

Accident cu un mort și patru răniți, din cauza poleiului, în Harghita

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru Mediafax că şoferul care a murit avea 31 de ani. Trei din cele patru persoane rănite sunt în stare gravă.

„Şoferul a rămas încarcerat şi a decedat. Două dintre persoanele rănite, două fete de 17 ani, cu traumatisme, au fost preluate de Ambulanţe, iar doi băieţi, de 17 şi 18 ani au fost preluaţi de SMURD. Băiatul de 17 ani a fost în stare de şoc. Iniţial au fost duşi la Spitalul din Gheorgheni, însă apoi, cei trei au fost transportaţi la Spiralul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc”, a spus Alina Ciobotariu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, la rândul său, că accidentul s-a produs într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei.

„Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. Şoferul a derapat şi a părăsit carosabilul pe partea stângă a drumului, intrând în gardul de beton al unei case”, a spus Gheorghe Filip.

Toate cele cinci persoane sunt din judeţul Harghita.

(Foto: Probr.ro)

Cele mai citite

Un cunoscut scriitor moldovean a murit la Moscova

Ion Druță, scriitor și dramaturg moldovean, a murit la vârsta de 95 de ani, deces survenit joi dimineață, la Moscova, unde locuia de...

Sotheby’s România a vândut Conacul Romano din Oltenia

Romania Sotheby’s International Realty a vândut Conacul Romano, o operă de artă neoromânească din regiunea Olteniei. Conacul a fost vândut pentru 2,050 milioane de euro. Conacul...

Creează bucătăria visurilor tale cu ajutorul pieselor

Fiecare cameră din locuința ta trebuie să te reprezinte și să îți servească scopului pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies