25 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSănătateToate persoanele izolate sau infectate vor vota la urna mobilă, anunță premierul...

Toate persoanele izolate sau infectate vor vota la urna mobilă, anunță premierul Orban

„Toate persoanele aflate în izolare sau infectate au dreptul să voteze și vor primi urna mobilă”, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, cu privire la alegerile locale care se vor desfășura în ziua de duminică, 27 septembrie.

Șeful Guvernului a precizat că operatorii care însoțesc urna mobilă vor avea măști, viziere și mănuși. Pentru operatorii care vor intra cu urna mobilă în spital se vor asigura, în plus, și combinezoane, a precizat premierul Orban.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă