10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSănătateSpitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de...

Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

Spitalul orășenesc din Mioveni (județul Argeș) are în schemă opt posturi de medici ATI (Anestezie – Terapie Intensivă) dar nu a reușit să angajeze nici măcar un singur medic ATI, a declarat, miercuri, managerul spitalului. 

Potrivit acestuia, spitalul din Mioveni este unul dintre cele mai noi din România, fiind dat în folosință în decembrie 2019. 

Managerul spitalului a precizat că se oferă medicilor ATI sporul maxim permis de un spital, adică 85 la sută din salariu, dar cu toate acestea nu se găsesc specialiști care să ocupe posturile vacante.

Problema de fond este lipsa de medici ATI la nivelul întregii țări, a precizat managerul spitalului din Mioveni.

Județul Argeș este unul dintre cele mai afectate de epidemia de coronavirus.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă