Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Spitalul din Mioveni, unul dintre cele mai noi, are opt posturi de medici ATI, toate vacante

Spitalul din orașul Mioveni are în organigramă opt posturi de medici ATI dar niciunul dintre ele nu este ocupat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.08.2020 - 17:23

Spitalul orășenesc din Mioveni (județul Argeș) are în schemă opt posturi de medici ATI (Anestezie - Terapie Intensivă) dar nu a reușit să angajeze nici măcar un singur medic ATI, a declarat, miercuri, managerul spitalului. 

Potrivit acestuia, spitalul din Mioveni este unul dintre cele mai noi din România, fiind dat în folosință în decembrie 2019. 

Managerul spitalului a precizat că se oferă medicilor ATI sporul maxim permis de un spital, adică 85 la sută din salariu, dar cu toate acestea nu se găsesc specialiști care să ocupe posturile vacante.

Problema de fond este lipsa de medici ATI la nivelul întregii țări, a precizat managerul spitalului din Mioveni.

Județul Argeș este unul dintre cele mai afectate de epidemia de coronavirus.

Comentarii