Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorina Pintea a cerut o situaţie privind tratamentul pacienţilor cu HIV

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat joi că a cerut o "situaţie exactă" la nivelul întregii ţări în ceea ce priveşte tratamentul pacienţilor cu HIV-SIDA, afirmând că există "discordanţe" între ceea ce spun coordonatorii de program şi ceea ce apare în spaţiul public.

Share

Rl online 0 comentarii

11.10.2018 - 12:38

Ea a spus că la Institutul Matei Balş pacienţii primesc medicamente înlocuitoare.

"Am primit şi eu semnale din teritoriu (n.r. - privind tratamentul pacienţilor cu HIV). În cursul acestei săptămâni, directoarea Agenţiei Naţionale de Programe din cadrul MS s-a întâlnit cu coordonatorii de program. Eu am înţeles că la Institutul Matei Balş sunt nişte probleme legate de nişte proceduri de achiziţii, dar pacienţii primesc medicamente înlocuitoare. Eu am cerut o situaţie exactă la nivelul întregi ţări pentru că există discordanţe între ceea ce spun coordonatorii de program şi ceea ce apare în spaţiul public", a spus Pintea după ce a participat la Conferinţa Anuală a Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Carol Davila".

Comentarii

loading...

Ziarul PDF

AD