Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

OMS: Va fi aproape imposibil ca ţările să-şi menţină graniţele închise, în ciuda pandemiei

Directorul OMS pentru situaţii de urgenţă a declarat, luni, că va fi aproape imposibil ca ţările să-şi menţină graniţele închise, deși o asemenea măsură ar întârzia evoluția pandemiei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2020 - 18:33

"Va deveni aproape imposibil ca statele lumii să-şi menţină graniţele închise în viitorul apropiat", a recunoscut Michael Ryan, directorul pentru situaţii de urgenţă al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), citat de agențiile internaționale de presă.

Prezentându-și opinia în cadrul unei teleconferințe de presă, Michael Ryan a admis că, în ciuda pandemiei, ideea de închidere a frontierelor nu este neapărat "viabilă", ci dimpotrivă: "economiile trebuie să se redeschidă, oamenii trebuie să lucreze, comerţul trebuie să repornească".

Comentarii

loading...