18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSănătateO bătrână de 105 ani este cea mai vârstnică persoană din Capitală...

O bătrână de 105 ani este cea mai vârstnică persoană din Capitală vaccinată împotriva COVID-19

Femeia a venit însoţită de o nepoată şi unul dintre strănepoţi. A mărturisit că nu a avut reacţii adverse după prima doză, iar administrarea celei de a doua doze a decurs foarte bine.
“M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie să scăpăm e vaccinul (…) Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simţit că am făcut vaccinul”, a spus Zoea Baltag, potrivit unui mesaj postat pe Facebook, pe pagina oficială a Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.
“Nu a zis niciodată că nu se vaccinează. Nu a fost nicio discuţie în familia noastră că ar fi periculos sau să ne gândim mai bine. Ea a ales să se vaccineze”, a precizat nepoata senioarei.
În faţa jurnaliştilor, Zoea Baltag a dorit să transmită un mesaj pentru toată lumea: “E timpul să se vaccineze, singura soluţie e asta!”.
La final, a primit o distincţie şi un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4 “pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generaţii”.

Cele mai citite

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Rusia – Ucraina, ziua 784: Țara vecină denunță un nou atac masiv asupra infrastructurii sale energetice

Forţele ruse au întreprins în noaptea trecută un nou ''atac masiv'' cu rachete şi drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, făcând cel puţin şase răniţi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă