12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSănătateFarmacia la Preț Mic, izvor de sănătate într-o locație locație nouă și...

Farmacia la Preț Mic, izvor de sănătate într-o locație locație nouă și elegantă

Deja cunoscută de toți oamenii care acordă importanță sănătății, Farmacia la Preț Mic da din nou lovitura. O nouă locație super moderna se deschide pe data de 3 decembrie.

De ce Farmacia la Preț Mic
Farmacia la Preț Mic este compania care s-a adaptat de-a lungul anilor nevoilor oamenilor și a venit întotdeauna cu soluții optime pentru a trata orice afecțiune. De data aceasta, va reuși să surprindă publicul cu un concept modern, o farmacie cu o suprafață mare, care va avea răspunsurile pentru orice întrebare.

Vei găsi locația, începând cu data de 03 decembrie în Bulevardul Lacul Tei 31 -33, fosta locație a farmaciei din Tei. Farmacia la Preț Mic vine cu prețuri foarte mici, dar și cu o mulțime de surprize și produse noi.

Ce vei găsi în noua locație din Tei

Toți cei care vor trece pragul farmaciei din Bulevardul Tei, vor avea norocul să întâlnească zeci de farmaciști și asistenți specializați și dispuși să le asculte nevoile și să le ofere solutii medicale adecvate. Farmacia la Preț Mic vine cu sute de produse noi pe care nu le găsești în alte locații, nici măcar în alte farmacii FLPM. Aici, in farmacia din Tei, locația va fi cu mult mai mare, se extinde la parter, dar și la etajul 1, oricine va gasi ce ii este necesar pentru o sanatate buna. Spațiul este în totalitate modern, iar ceea ce este cel mai important, se adaptează perfect nevoilor din ziua de azi.

Farmacia la Preț Mic are o mulțime de case de marcat, un avantaj care îi ajută pe cumpărători să nu piardă timp la coadă.

Ce se anunță la marea deschidere
Deschiderea #FLPM, Farmacia la Pret Mic din Tei va avea loc, luni, pe 03 decembrie. Va fi ziua în care te vei bucura de noul concept al locației, dar și ziua în care vei descoperi cum poti sa beneficiezi de produse cosmetice cool in București. Clienții care vin în farmacie intre 3 si 9 decembrie de exemplu, prima saptamana de la deschidere se vor bucura de un concurs atractiv la care poți câștiga un iPhone. Tot ce trebuie să faci este să vii în farmacia din Tei, să îți faci o poză, pe care să o urci pe Facebook folosind obligatoriu hastag-ul “#FLPM din Tei“. Doar asa intri automat în extragerea finală. Nimic mai simplu, aşa că profitati de ocazie.

Care este programul farmaciei din Tei #FLPM

Pentru că înțelegem programul încărcat al oamenilor, punem la dispoziție și posibilitatea de a comanda online produsele dorite pe siteul www.farmacialapretmic.ro. Dacă ești din București și vei face o comandă de luni până joi, până în ora 15:00, comanda va fi predat curierului în aceeași zi, iar a doua zi va ajunge direct la tine. O soluție ideală atunci când vrei să eviți traficul aglomerat al orasuluii. Produsele se pot livra insa in toata tara.

De asemenea, #FLPM își ține porțile deschise pentru a o vizita cu spor în fiecare zi, de luni până vineri de la 8:00 până seara târziu la 22:00, dar și în weekend. Sâmbătă și dumincă de la 8:00 până la 18:00.

Vino pe 3 decembrie si intra in comunitatea Farmacia la Preț Mic, #FLPM pentru ca vei avea numai de castigat.

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă