3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSănătateCe trebuie să știi despre operația de faloplastie?

Ce trebuie să știi despre operația de faloplastie?

Domnii care vor să facă diferite schimbări la nivelul organelor sexuale o pot face cu ajutorul faloplastiei sau operației de mărire a penisului.

 
Cu ajutorul chirurgiei plastice, bărbații pot beneficia de modificări la nivelul dimensiunii și formei penisului, augmentarea țesutului fiind o procedură des întâlnită în cosmetica masculină. Fiindcă procedura de faloplastie are rezultate uimitoare și aduce modificări însemnate la nivel fizic și psihic, iată care sunt detaliile de care merită să ții cont!

De ce să alegi operația de faloplastie?

Indiferent de motive, există un mare număr de bărbați care apelează la operația de faloplastie, care presupune mărirea chirurgicală a penisului. Prin intermediul acestei proceduri, se poate modifica atât lungimea, cât și circumferința sau glandele organului sexual masculin.

Astfel, fie că nu ești mulțumit de dimensiunea penisului sau vrei să apelezi la această intervenție din rațiuni pur cosmetice, singura modalitate de mărire este cea efectuată de către medicul specialist. Cu ajutorul acestei operații plastice, bărbații se pot bucura de mărirea dimensiunii penisului în lungime sau în grosime, în funcție de dorințe.

Care sunt procedurile folosite pentru mărirea penisului?

Există mai multe proceduri care se folosesc de către medicii specialiști pentru a modifica dimensiunea penisului. Iată care sunt cele mai importante metode chirurgicale:

●     Operația de alungire dorsală, care durează aproximativ 30 de minute și se desfășoară sub anestezie regionala sau generală. În urma acestei intervenții, penisul devine ușor întins și alungit. De regulă, se pot obține între 1 și 3 centimetri de alungire.

●     Operația de alungire ventrală, în cadrul căreia și scrotul este coborat prin modificarea dispozitiei jonctiunii peno-scrotale. Se obține o alungire a penisului pe fata ventrala pein descoperirea bazei corpilor cavernosi, de aproximativ 2-3 centimetri.

●     Operația de îngroșare a penisului, cu ajutorul injectării de grăsime proprie. Rezultatul acestei proceduri face organul genital cu până la 30% mai gros.

Cum te pregătești înainte de operația de faloplastie?

Oricare ar fi operația pe care o alegi, este recomandat să te informezi în legătură cu riscurile și complicațiile care pot să apară. Nu alege decât clinici profesionale, cu medici experți, care îți pun nevoile pe primul plan.

Pentru a beneficia de rezultatele pe care ți le dorești, fii deschis cu medicul tău și ascultă-i indicațiile care te pregătesc pentru operație. Înainte de faloplastie, va trebui să faci analize de sânge, de urină și un EKG.

Ce trebuie să faci pentru recuperarea postoperatorie?

Există o serie de sfaturi de care trebuie să ții cont în cazul unei operații de faloplastie, pentru o recuperare ușoară:

●     După operația de alungire a penisului, se recomandă repausul la pat între 3 și 7 zile.

●     Dacă medicul îți recomandă, folosește un program de tracțiune, realizat printr-o pompă specială de vacuum.

●     În primele săptămâni de la operație, mergi la medic pentru schimbarea pansamentului și evaluarea rezultatelor.

●     Nu purta lenjerie intimă strâmtă, care exercită presiune la nivelul organului sexual.

●     Cel puțin 4 săptămâni de la operația de faloplastie, evită raporturile sexuale și erectiile controlate.

Există riscuri în cazul operației de faloplastie?

Pentru că orice intervenție chirurgicală majoră presupune eventuale riscuri și complicații, în cazul faloplastiei, te poți confrunta cu infecții, hematom sau cicatrizare defectuoasă. Dacă acestea apar, ia întotdeauna legătura cu medicul specialist.

Operația de faloplastie este din ce în ce mai apreciată de către bărbați și aduce rezultate favorabile, care cresc stima de sine.

Cele mai citite

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, la Avdiivka

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, anunță ucrainenii. Aceștia spun că rușii încearcă să ocupe orașul Avdiivka și avansează din toate părțile, a...

Familia Regală a României a găzduit o seară dedicată Curajului Civic

Marți, 28 noiembrie 2023, de la ora 18, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort au găzduit în Sufrageria de Stat...

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, la Avdiivka

Lupte grele se dau în estul Ucrainei, anunță ucrainenii. Aceștia spun că rușii încearcă să ocupe orașul Avdiivka și avansează din toate părțile, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă