Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alte 88 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână

Alte 88 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în 8 judeţe şi în Bucureşti. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns astfel la 16.888, din care 64 de decese.

Share

Rl online 0 comentarii

25.05.2019 - 09:38

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 24 mai este 16.888, din care 64 de decese, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Astfel, în perioada 20-24 mai au fost raportate încă 88 de cazuri nou-confirmate în 8 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Cele mai multe dintre acestea - 54 - au fost raportate în Sălaj, 11 în Cluj, 8 în Mehedinţi, câte patru în Bihor, Galaţi şi Prahova şi câte un caz în Braşov, Bucureşti şi Harghita.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Comentarii

loading...