10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSănătate3 măști de păr certificate bio care oferă sănătate podoabei capilare

3 măști de păr certificate bio care oferă sănătate podoabei capilare

Un păr frumos și sănătos este visul oricărei femei. Pentru a-l îndeplini, în sezonul rece trebuie acordată mai multă atenție îngrijirii, iar în acest sens este recomandată alegerea celor mai bune produse.

Acestea trebuie să se potrivească nevoilor specifice și să conțină ingrediente naturale, care să hidrateze în profunzime și să protejeze.

Masca de păr – un produs care nu trebuie să lipsească din ritualul de îngrijire a podoabei capilare

Este important ca ritualul de îngrijire a părului să primească atenția cuvenită. Astfel, pe lângă șampon și balsam, podoaba capilară are nevoie, obligatoriu și de o masca de par hidratantă.

Utilizată o dată pe săptămână, aceasta nu doar că va hrăni firul de păr în profunzime, ci îl va proteja de factorii externi precum vântul, poluarea și razele UV, oferindu-i strălucire și vitalitate.

De asemenea, părul necesită și un ulei tratament pentru vârfuri, ideal pentru a fi utilizat înainte de uscare. În cazul în care acesta este coafat des, atunci poți apela și la seruri tratament care, pe lângă faptul că oferă protecție termică, au și efect regenerant.

Bioalchimia.ro – măști de păr create din ingrediente organice, alese cu cea mai mare grijă

Bioalchimia.ro a luat naștere din dorința de a ajuta femeile să aibă grijă de frumusețea lor naturală cu ajutorul unor produse certificate bio, de înaltă calitate.

Pe bioalchimia.ro se găsesc numeroase produse destinate îngrijirii tenului, corpului și părului, create de renumiți producători din Italia.

Mărci precum Domus Olea Toscana, Argonauti Vegan Cosmetics, Alkemilla Eco Bio Cosmetici, Apiarium Bio Natural Cosmetics, MaterNatura, Phitofilos și Biofficina Toscana pun la dispoziție produse create cu ajutorul celor mai noi tehnologii din domeniul frumuseții, ale căror ingrediente organice alese cu cea mai mare grijă vor oferi întregului corp răsfățul dorit.

3 măști de păr bio pe care Bio Alchimia le recomandă

Pentru cele mai bune rezultate este necesar ca măștile de păr să fie alese în funcție de nevoile specifice ale podoabei capilare. Astfel, un păr gras va avea nevoie de produse care să înlăture luciul inestetic și să țină sub control sebumul, un păr uscat va cere mai multă hidratare, însă fără a deveni încărcat, părul deteriorat va trebui să fie ajutat să se regenereze ș.a.m.d.

Bio Alchimia recomandă următoarele 3 măști de păr bio, ideale a fi folosite în sezonul rece:

1. Masca pentru păr degradat de la MaterNatura

Cosmeticele pentru păr de la MaterNatura sunt extrem de hrănitoare, în compoziția lor găsindu-se extracte de plante, flori și fructe sălbatice alese cu atenție. Acestea sunt certificate AIAB și Vegan OK, nu sunt testate pe animale și nu conțin substanțe nocive, cum ar fi parabenii sau organismele modificate genetic.

Masca pentru păr de la Mater Natura are în compoziție extract de semințe de floarea soarelui, extract de ovăz, ulei de Moringa, ulei de semințe de in și de mei. Aceste ingrediente hrănesc firul de păr în profunzime, îl restructurează și repară, lăsându-l să strălucească de sănătate.

2. Masca pentru păr lipsit de strălucire de la Alkemilla

Produsele Alkemilla îmbină perfect puritatea ingredientelor 100% naturale cu eficiența tehnologiei de ultimă generație.

Masca de păr pentru strălucire creată de Alkemilla este bogată în extracte vegetale, fiind recomandată în special pentru părul cu aspect tern, uscat și deteriorat. Proteinele din soia, untul de shea, uleiul de migdale, uleiul de in și untul de cacao se îmbină pentru a crea un scut protector, iar afinele oferă simțului olfactiv o adevărată experiență.

3. Masca pentru păr creț de la Biofficina Toscana

Biofficina Toscana este o marcă italiană de referință în domeniul cosmeticelor organice bio, produsele oferite fiind realizate din ingrediente active și materii prime cultivate local, procesate astfel încât să-și păstreze nealterate proprietățile.

Masca pentru păr creț este ideală pentru a oferi podoabei capilare strălucire și volum, fără să o încarce. Menta, salvia, uleiul de măsline extravirgin organic din Toscana, alături de extractele de iederă, urzică, castan sălbatic și cimbru conferă o textură delicată și proprietăți calmante deosebite, ajutând părul creț sau ondulat să fie ușor de coafat.

În magazinul online bioalchimia.ro se găsesc și măști pentru părul gras, măști pentru părul uscat, seruri, uleiuri, creme și tratamente, care au grijă ca podoaba capilară să se bucure de ceea ce merită – sănătate, vitalitate și frumusețe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă