23.1 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomePoliticăVor fi restricții la Congresul PNL

Vor fi restricții la Congresul PNL

Vor fi restricții la Congresul PNL, din motive de siguranță sanitară, a anunțat, joi dimineață, premierul Florin Cîțu.

Cei circa 5000 de participanți vor respecta distanța fizică între ei, a promis premierul. De asemenea, participanții vor purta măști și vor prezenta certificate digitale.

Nu este clar dacă aceste certificate vor atesta vaccinarea anti – Covid sau doar un test Covid negativ.

Congresul PNL se va desfășura sâmbătă, 25 septembrie, în condițiile în care Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. La Congres va fi ales noul președinte al PNL. Cei doi candidați la funcția supremă în partid sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Vor fi restricții la Congresul PNL

Delegații la Congres sunt reprezentanții tuturor filialelor PNL.

În ultima perioadă, Cîțu și Orban au făcut vizite la foarte multe filiale, pentru a-și negocia sprijinul din partea acestora. De exemplu, Ludovic Orban a fost prezent la “Școala de vară” a organizației de tineret a PNL. La acel eveniment, Florin Cîțu a lipsit.

Ludovic Orban s-a exprimat astfel:

„Eu sunt convins că Tineretul Naţional Liberal votează liber, că Tineretul Naţional Liberal votează fiecare cu mintea lui, că membrii TNL prezenţi la congres nu se vor lăsa controlaţi şi nu se vor lăsa îndrumaţi să voteze altfel decât cum gândesc ei”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România coboară în clasamentul puterilor militare mondiale. Locul 47 din 145, cu o forță militară supraevaluată

Cea mai recentă ediție a topului Global Firepower, clasamentul puterilor militare mondiale, plasează România pe locul 47 între cele 145 de țări analizate. Acesta este...

Popa (BNR): Nu vom reveni curând la dobânzile mici de acum doi ani

Nu vom reveni curând la dobânzile mici de acum doi ani, afirmă Cristian Popa, membru în consiliul de administrație al Băncii Naționale, în cadrul...

De ce sa alegi anvelope second hand?

Anvelopele second hand sau anvelopele folosite, sunt anvelope care au fost deja utilizate pe alte vehicule inainte de a fi vandute ca produse second...
Ultima oră
Pe aceeași temă