12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăPoliticăOrban le cere tinerilor să-l voteze

Orban le cere tinerilor să-l voteze

Orban le cere tinerilor să-l voteze la Congresul PNL din 25 septembrie 2021, unde se alege președintele partidului.

Preşedintele Ludovic Orban, candidat la un nou mandat, le-a recomandat tinerilor din PNL să voteze “fiecare cu mintea lui”. Orban a lansat acest mesaj sâmbătă, 18 septembrie, la Şcoala de Vară a Tineretului Național Liberal (TNL) din staţiunea Venus.

Ludovic Orban s-a exprimat astfel:

“Eu sunt convins că Tineretul Naţional Liberal votează liber, că Tineretul Naţional Liberal votează fiecare cu mintea lui, că membrii TNL prezenţi la congres nu se vor lăsa controlaţi şi nu se vor lăsa îndrumaţi să voteze altfel decât cum gândesc ei”.

Orban le cere tinerilor să-l voteze și le promite funcții

Președintele în funcție al PNL le-a amintit tinerilor liberali că el a susținut permanent promovarea acestora în funcții ale statului.

“Le-am cerut tuturor demnitarilor din echipa guvernamentală să-şi ia cel puţin un consilier din rândul organizaţiei de tineret, pentru că noi trebuie să fim pregătiţi de guvernare pe toate nivelele de gestiune a puterii politice şi administrative. Oamenii trebuie să înveţe”, a spus Ludovic Orban.

Sunt ultimele zile în care Orban și Cîțu încearcă să-și asigure voturi de la filialele PNL. Dacă Orban este reales președinte al PNL, este de așteptat ca Florin Cîțu să piardă și postul de premier.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă