3.5 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomePoliticăUSR: Prin votul de astăzi din Parlament se încheie o perioadă neagră...

USR: Prin votul de astăzi din Parlament se încheie o perioadă neagră din istoria recentă a României

”Acum, este vremea să plătească”, a transmis USR, cerând românilor să se prezinte în 10 noiembrie la vot şi să se asigure că în turul doi al alegerilor prezidenţiale nu va intra candidatul PSD.

”Prin votul de astăzi din Parlament se încheie o perioadă neagră din istoria recentă a României. O perioadă în care Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, Cătălin Rădulescu, Florin Iordache, Carmen Dan şi alţii asemenea şi-au bătut joc de români şi de România! S-au (şi ne-au) făcut de râs în Europa, au ignorat total interesele cetăţenilor, au siluit statul de drept şi au golit vistieria ţării. Acum, este vremea să plătească. Duminică, putem face un pas şi mai departe: putem vota astfel încât să avem, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, un tur doi al prezidenţialelor fără PSD! Să trimitem PSD în istorie!”, a scris USR, marţi, pe Facebook.

USR a precizat că parlamentarii USR au votat pentru învestirea Guvernului Orban, iar de acum ”vor lupta pentru ca răul făcut de PSD să fie reparat cât mai repede”.

”Şi, implicit, vor lupta pentru «Fără penali în funcţii publice», alegeri locale în două tururi, desfiinţarea pensiilor speciale şi a Secţiei speciale, abrogarea recursului compensatoriu şi alte măsuri ce trebuie adoptate urgent. Cu alte cuvinte, vor veghea ca fiecare punct din acordul politic încheiat cu PNL să fie respectat pentru că România are nevoie cu adevărat de reforme profunde, nu doar de schimbarea unei… pălării! Duminică, 10 noiembrie, România votează pentru un alt fel de preşedinte şi un alt fel de stat!”, a mai transmis USR.

Guvernul Orban a trecut, luni, de Parlament cu 240 de voturi ”pentru”, ceea ce înseamnă că a primit susţinerea tuturor celor 240 de parlametari care au votat. Ludovic Orban a mulţumit de la tribuna Parlamentului. ”Vă mulţumesc şi aveţi încredere în noi”, a spus Orban.
 

Cele mai citite

Semi-Schengenul trebuie oprit cu orice pret

Nehammer a folosit Romania si Bulgaria drept tapi ispasitori pentru esecul guvernarii conservatoare in problema migratiei. Autor: Outis @unaltnimeni Acum, Austria vrea sa arunce motanul in curtea...

Avertisment Europol cu privire la utilizarea dispozitivelor de urmărire Bluetooth în crima organizată

În ultimii ani, Europol observă un fenomen criminal în creștere: utilizarea dispozitivelor de urmărire Bluetooth în crima organizată. Trackerele Bluetooth sunt dispozitive mici concepute...

Ghiveciul AUR reîncălzit după rețeta PRM

Scena politică de la noi seamănă astăzi izbitor de mult cu cea din anii 2000, când PRM-ului lui Corneliu Vadim Tudor sufla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă