Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traian Băsescu: Liviu Dragnea e un descreierat bolnav de putere care şi-a decapitat două guverne

Traian Băsescu: Liviu Dragnea e un descreierat bolnav de putere care şi-a decapitat două guverne

Fostul preşedinte Traian Băsescu îl numeşte pe liderul PSD Liviu Dragnea "un descreierat bolnav de putere care şi-a decapitat două guverne în 12 luni, fără să-i pese de consecinţele pentru ţară".

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

15.01.2018 - 23:11

"Daddy? Un descreierat bolnav de putere care şi-a decapitat două guverne în 12 luni, fără să-i pese de consecinţele pentru ţară. Daddy, vezi că România se află într-o zonă cu tensiuni militare,într-o Uniune Europeană aflată în plin proces de reaşezare, proces la care noi nu participăm că n-avem timp. Nu mai vorbim de deprecierea monedei naţionale, de creşterea dobânzilor, de stoparea investiţiilor directe etc, etc", scrie pe Facebook Băsescu, adugând că "totuşi, în lumea democratică, schimbarea guvernelor are o logică ce vizează interesul naţional şi nu ambiţiile unui DADDY".

Fostul preşedinte consideră că Dragnea a reuşit să facă din România o ţară care se îndreaptă cu mare viteză către "ape mici", unde poate eşua. În finalul postării sale, Traian Băsescu, reaminteşte că "în ţară se află premierul Japoniei Shinzo Abe, interesat de investiţii în România".

"Să-l trimitem la Daddy, că noi tocmai am rămas fără guvern", sugerează el.

Citește totul despre:

#psd #basescu #dragnea

Comentarii