Tudorel Toader (Foto: Arhivă)

Toader: Raportul privind DNA va fi prezentat joi, la Ministerul Justiției

Raportul referitor la activitatea managerială din cadrul DNA va fi prezentat, joi seară, la Ministerul Justiției.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.02.2018 - 16:36

Anunțul oficial referitor la momentul în care va fi prezentat raportul asupra DNA a fost postat, luni, de ministrul Tudorel Toader, pe contul său de Facebook.

Ministrul Justiției ar putea prezenta, cu acel prilej, și decizia sa de a-i înainta președintelui Klaus Iohannis o propunere de înlocuire a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror-șef al DNA.

Anunțul era așteptat chiar în momentul în care Tudorel Toader a susținut declarația lui de presă, imediat după ce s-a întors din Japonia. Dar la acel moment, ministrul Justiției a spus că vrea mai întâi să prezinte un raport în plenul reunit al Parlamentului și abia apoi să prezinte un raport special despre DNA.

Raportul din Parlament, asupra activității Ministerului Public, a DIICOT și a DNA, ar urma să fie prezentat miercuri.

Ministrul Tudorel Toader, anunța încă de la sfârșitul anului trecut că are concluziile verificărilor Inspecției Judiciare la DNA, dar nu le-a prezentat public.

Pe de altă parte, potrivit unor surse neoficiale citate de postul Antena 3, ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar urma să aibă, marți, înainte de prezentarea raportului asupra DNA, o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

Comentarii

loading...