Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tăriceanu: Mitingul nu poate să rămână fără ecouri

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, că vocea ”sutelor de mii de oameni se va face auzită şi nu va fi în zadar”, iar mitingul PSD nu poate să rămână fără ecouri, nu doar în România, ci în toată lumea.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 09.06.2018 - 22:15

”Cred că sute de mii de oameni a căror voce se va face auzită în această seară în Bucureşti nu va fi în zadar. Vocea lor va fi bine auzită şi cred că toţi cei care azi au o responsabilitate în România vor trebui să ţină cont că ei reprezintă milioane şi, probabil, alte milioane de oameni care sunt, în egală măsură, îngrijoraţi, temători, cu privire la ziua de mâine şi care vor o Românie mai bună şi mai liberă pentru generaţiile care urmează. O astfel de manifestaţie nu poate să rămână fără ecouri, nu vorbesc de România, ci în toată lumea. În pofida încercărilor disidente de a deturna sensul acestei manifestaţii şi de a o descrie în alte culori decât e realitatea, lucrurile adevărate tot ies la suprafaţă. Adevărul, întotdeauna, e mai puternic”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-o intervenţie trelefonică la România TV.

El a estimat că la mitingul PSD vor fi prezenţi şi 22.000 de membri ALDE.

Comentarii

loading...