Robert Negoiță (Foto: Facebook)

Robert Negoiță, aliatul lui Ponta, a fost suspendat din funcția de primar

Prefectul Municipiului Bucureşti a emis, la data de 31 august 2020, un ordin pentru suspendarea lui Robert Negoiță din funcția de primar al Sectorului 3 al Capitalei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.08.2020 - 18:25

"Prefectul municipiului Bucureşti a emis acest ordin azi, 31.08.2020, pentru suspendarea mea cu data de 19.08.2020, deci retroactiv. Motivul invocat este acela că Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 3 - Sector 3 mi-a acceptat definitiv candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3, din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020, în condiţiile în care actualul mandat, din 2016, l-am câştigat din partea unei alte formaţiuni politice", a anunțat, luni, Robert Negoiţă.

"Consider acest demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunităţii, respectiv acela de a nu avea un vid de conducere şi coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3", a precizat Robert Negoiță într-o postare pe contul său de Facebook.

Robert Negoiță este susținut de Victor Ponta și de partidul condus de el, Pro România, la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru cel de-al doilea mandat de primar al Sectorului 3.

"La Sectorul 3 este o problemă. Domnul Negoiţă, ca urmare a faptului că a candidat pe listele altui partid, nu mai este primarul de drept al Sectorului 3. Urmează, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Local să ia în discuţie un interimat la nivelul Primăriei Sectorului 3, raportat la faptul că suntem în această perioadă şi trebuie luate şi îndeplinite măsuri de îndată", declara, luni dimineață, viceprimarul general al Capitalei, Aurelian Bădulescu.

De menționat este faptul că Aurelian Bădulescu este el însuși candidat la Primăria Sectorului 3, din partea PSD.

 

Comentarii