26.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăPoliticăRăsplata pe care o primesc acum în România cei care au sprijnit...

Răsplata pe care o primesc acum în România cei care au sprijnit democrația: Tortură și moarte!

„Presa mainstream de azi a detonat bomba: „Tentativă de asasinat a lui Liviu Dragnea în Aprilie!”, scrie Adriana Constantinescu pe pagina personală de Facebook.

„Așa am decis să postez și eu mai jos un semnal direct catre Ambasadorul Klemm, președintele Klaus Iohannis dar si către Președintele Donald Trump, caci Dan Adamescu nu le-a fost strain niciunuia! Asta este raplata pe care o primesc acum în România cei care au sprijnit democrația, au deschis drumurile capitalismului si au conservat valorile României: tortură, moarte, fiii si familiile lor in pericol.

In amintirea zilei de 8 martie 2016! Atacată în plină stradă în fața grădiniței! Atacul era venit din partea Statului Paralel al „Nașului” Maior, al „Nașului” Oprea și „la familia” Ponta, precum și adjunctul și adjuncții acestora: un Bizadea, un Ciocîrlan, un Pahonțu sef de SPP cu madamele pe post de „sponsor” – ca să citez din dezvăluirile lui Vanghelie -, ce coordonau o filieră arabă din UK. Ei au dat ordinul unei execuții! Ghinion! Mama salvată, nepoții lui Dan Adamescu salvați și ei. Un Mini Cooper albastru și o dubă albă (coordonatoare) au ratat, slavă Domnului, obiectivul.

Madama sponsoră, înfuriată de rateu – Carmen Palade Adamescu, cu al său bodyguard – frate cu un infractor care facea de râs brigada de mascati jefuind casele oamenilor – și spun doar numele de familie, Radu – i-au trimis fostului soț Dan Adamescu telefonul Operativ” Protector” acum se vede treaba „de viață” (căci să nu uităm tortura și moartea suspectă a lui Dan Adamescu) în valoare de … chiar cu vocea lui în receptor…!
Domnule Dragnea, și eu tot aștept să fiu chemată de domnul Manda la Comisia SRI.

Pe 30 Ianuarie 2018, trimit tot în combinație plătită de madama o scrisoare falsă ANP cu dedicația: „Pușcărie pentru junior!” 

Se aude Parchet? Nu parchetul rudei prin alianță, Lia Palade! Tot în 30 ianuarie 2018, madama Palade, ce să vezi, i se prezice că e numai bună de moștenitoare la notar, judecatorii se pensionează brusc și intră în joc de glezne un fotbalist-judecator giurgiuvean, Modoran, și un colecționar de mașini și ceasuri scumpe, Vâlceanu, care aveau să-i dea în dar de ziua ei, pe 28 martie 2018, divorțul așa cum și-l dorea.

Și ca sa fie treaba treabă, Dan Tăpălagă, deontologul care prezintă în presă contracte false de tipul „there after client!”, luate de la pre-văduve refuzate de SRI (se știa probabil ca fusese chiar Madama Adamescu care o ceruse, o super fană a lui Rareș Bogdan, mapată frumos ca să se vada din avion când ajunge la fostul soț, care – ghinion! – îi zice pas). Mărturia lui Adamescu Senior că nu e implicat în înregistrările telefonice ale turnatorului Consul de New York – Cătălin Dancu (13-26 Septembrie 2016), controversata sa numire s-a făcut imediat dupa ce Juniorul Adamescu denunțase contractul cu el.

 

Se aude DIICOT?

Revenind la Tăpălagă, acesta postează imediat după „înscăunarea” văduvei, în 29 martie, știrea servită de către consilierul lui Meleșcanu, „dreptologul” Dan Hazaparu al cărui „angajat plătit” era, nici mai mult nici mai puțin decât expertul în conditiile de lux ale închisorilor din România, sindicalistul Sorin Dumitrașcu! Lovit fiind săracul după mai bine de un an (semn că tocmai ce o făcuseră de o strategie de comunicare) deoarece l-au refuzat avocații din Londra pe evidentul motiv că era un escroc. Voi publica mailurile!

Concluzionez:
1. Sunt om de presă și respect presa adevărată. Mai sus este un preambul la dedesubturile care stau la baza acestor gesturi mafiote și cum se pun ele în practică în România, cu protagoniști din războiul manipulărilor din presă.
2. Iubesc Romania, credința și tradiția noastră.
3. Respect militarii români;

Întrebări către membri CSAT, Parlament si Președinție:

1. Ce mai caută în funcții, dragi guvernanți, domnule Președinte, indivizi ca Maior, Meleșcanu, adjunctii Serviciilor, rude de finanțiste, în fruntea unor parchete, șefi de penitenciare și directori pe la ANP încă în funcții după atâtea dovezi?
2. Ce cauta „diplomați” pătați în funcțiile de consuli în cele mai importante capitale ale lumii? Voi face publică mărturia consulului turnator de New York Dancu în procesul
„infractorului” junior Adamescu.

3. Cum isi permit sefii de centre de detenție , șefi de penitenciare sau chiar Conducerea ANP să semneze în fals asigurările pentru condițiile „bune” din închisori, alea care nu există în fapt? Adaugat la ultima tragedie cu judecatorul Mustață, pe rolurile instanței britanice stau zeci și sute de mărturii despre oameni simpli, oameni care au îndurat tortura si umilinta pentru un condus fără permis, pentru un stoc de alcool netaxat, pentru un magazin de etnobotanice legale în alte state UE, pentru alte cauze care nu fac nici cât o lună de costuri la închisoare, doar pentru că nu au denunțat, pentru că nu au permis falsificarea de hotărâri judecatoresti și câte și mai câte.

4. Domnule Ministru Tudorel Toader, când veți face aceste verificări, vă rog? Nu ne facem bine dacă mințim și falisificăm asigurari pentru statele membre UE. Cum să ne respecte pe noi, românii, dacă falsificăm până și rapoartele despre drepturile omului! Statistica Curții Europene a Drepturilor Omului confirmă că suntem alături de Rusia! Familiile acestor oameni amărâți nu vor ierta niciodată toate aceaste umilințe.

 

Solutiile:

Retrageți falsurile și admiteti că nu aveți asigurări, dați o lege a amnistiei; accesati fondurile europene și puneți-le brățări de monitorizare și construiti penitenciare normale, nu temnițe de distrus destine. Faceți uz de mecanismele de cooperare care permit oriunde in Europa ca un om să fie anchetat si apoi să-și execute pedeapsa.
Câte drepturi să mi se mai încalce, domnule Ministru al Justiției? Mamelor și nevestelor celor care se fac vinovati de aceste încălcări, nu vă mustră conștiința, un fior de teamă si de jenă pentru „bravii” voștri bărbați în cârdășie cu mafioții?

Lăsați-mi vă rog măcar dreptul la familie: 2 ani i-a luat lui Kovesi să-i ceară arestarea fiului lui Dan Adamescu, deși l-a acuzat public în acelasi timp cu tatăl lui și știa clar unde suntem și unde trăim.

Domnule ministru al Justitiei, stimati membrii ai CSAT, aceste actiuni sunt CU ADEVĂRAT atentate la siguranță națională: furtul trusturilor de presă, „acoperirea” jurnaliștilor, falsificarea drepturilor oamenilor, tortura, fabricarea de dosare, atacarea familiilor, racolarea justițiarilor șamd.

Rezolvați problemele mari, pentru ca România să intre în rândul statelor civilizate ale lumii!”, își încheie postarea Adriana Constantinescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă