20.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăPoliticăRaluca Turcan: „Suntem la finalul unei campanii electorale de care nu ne...

Raluca Turcan: „Suntem la finalul unei campanii electorale de care nu ne e rușine”

„Astăzi încheiem campania, dar de mâine proiectele merg mai departe. Suntem la finalul unei campanii electorale care va aduce organizaţiei PNL Sibiu încă un rezultat important. Echipa noastră a muncit mult. Am prezentat programe realiste şi oameni care ştiu ce au de făcut. Suntem la finalul unei campanii electorale de care, spre deosebire de alţii, nu ne este ruşine. I-am privit pe sibieni in ochi, le-am spus adevărul”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, vineri, într-o conferinţă de presă.

Turcan speră ca PNL să îşi păstreze preşedinţia Consiliului Judeţean şi să câştige cât mai multe posturi de primar şi consilieri.

„Spuneam ca vom avea încă un rezultat important. Suntem organizaţia cu 34 de primari în funcţie, cu şefia Consiliului Judeţean, avem trei deputaţi şi un senator, am obţinut 48,3% la europarlamentare, 40% la parlamentare şi 85,3% pentru Klaus Iohannis la prezidenţiale. Toate acestea ne obliga la un rezultat de nivel asemănător. Avem primari cărora comunităţile lor le acordă mereu încredere, de 20 de ani, primari de cinci mandate. Avem candidaţi tineri care vin să preia ştafeta de la primari liberali, după ce au fost viceprimari, avem, de asemenea, candidaţi care vin să recâştige primăriile pentru oamenii dezamăgiţi de cei cărora le-au dat voturile acum patru ani. Şi avem candidaţi care şi-au asumat, chiar la început de carieră, o competiţie de categorie grea. Adrian Bibu încheie o campanie care-l va face câştigător nu numai fiindcă ştie că ‘Sibiul poate mai mult şi mai bine’, ci fiindcă ştie şi cum! Avem, de asemenea, un candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu – Daniela Cimpean, care a dovedit nu doar o campanie plină de energie, ci patru ani în acest fel. Nimeni până la ea nu a pus piciorul în prag. Toţi au vorbit despre cum vor face şi ce vor face. Ei bine, ea a făcut!”, a mai spus Raluca Turcan.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă