37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăPoliticăPSD susține că, prin noua stare de urgență, Guvernul vrea să amâne...

PSD susține că, prin noua stare de urgență, Guvernul vrea să amâne alegerile din 27 septembrie

„PSD îşi doreşte alegeri pe 27 septembrie şi intrarea într-o normalitate şi, dacă nu va exista un al doilea val, categoric, pe 6 decembrie să fie alegerile parlamentare”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD și al Camerei Deputaților, la postul România Tv.

Pe de altă parte, Marcel Ciolacu a susținut că Guvernul Orban urmărește ca, prin prelungirea stării de alertă sau printr-o nouă stare de urgență, alegerile care ar trebui să aibă loc la data de 27 septembrie 2020 să fie amânate.

„Din punctul meu de vedere, sunt ferm convins că Guvernul va face tot ce ţine de el să nu aibă loc alegeri, să fugă de acest vot”, a susținut Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, proiectul de lege care stabilește data alegerilor locale pe 27 septembrie va fi votat, în această săptămână, în Parlament.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă