Foto: Arhivă

PSD negociază alianțe cu Pro România și cu ALDE

Lideri ai PSD au aviut întâlniri cu lideri ai partidelor Pro România și ALDE, pentru a negocia eventuale alianțe, a declarat Gabriela Firea, liderul PSD București.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.06.2020 - 11:23

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a precizat că aceste întâlniri, ale unor lideri din PSD, Pro România și ALDE, au avut loc înainte de declanșarea pandemiei în România - care a dus la impunerea stării de urgență și a faimoaselor restricții de deplasare.

"Am avut înainte de pandemie câteva întâlniri legate de perspectiva încheierii unor alianţe politice şi/sau electorale. S-au desprins câteva idei şi anume o posibilă colaborare atât la alegerile locale, cât şi la cele parlamentare. Avem puncte comune", a precizat, duminică seară, la un post de televiziune, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este și președinte al filialei PSD București.

Gabriela Firea a lăsat să se înțeleagă că aceste întâlniri nu au condus la un rezultat concret, întrucât "într-adevăr, pandemia a oprit aceste discuţii".

O primă colaborare a celor trei partide ar putea fi susținerea acordată Gabrielei Firea, la alegerile locale din anul 2020, pentru un nou mandat de primar general. Duminică seară, Gabriela Firea nu a precizat dacă va exista sau nu o asemenea susținere din partea celor trei partide pentru candidatura ei.

Comentarii