Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD atacă PNL la Vrancea: ”Liberalii cer demisii pentru a-și pune în loc lipitorii lor de afișe!”

Deputatul PSD Dragoș Bârlădeanu acuză guvernul liberal, într-un comunicat de presă, că lovește cu nerușinare în toți cei care luptă cu adevărat pentru a limita efectele coronavirusului în Vrancea.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 10.04.2020 - 11:24

”Din dorința de a-și numi proprii oameni în conducerea Spitalului Județean, PNL Vrancea întrece orice limită și loveste cu nerușinare în toți cei care luptă cu adevărat în aceste momente grele pentru a limita pe cât posibil efectele acestui virus în Vrancea.

Liberalii nu au făcut nimic, dar absolut nimic niciodată pentru Spitalul Județean și doar au crititcat sau pus bețe-n roate ori de câte ori au avut de atins un scop. Pentru cei ce încă nu știu, spitalul e în administrarea Ministerului Sănătății condus de PNL, care, teoretic, ar fi trebui să asigure toată aparatura necesară, inclusiv echipamentele de protecție spitalului.

Nu au făcut-o, dar liberalii au continuat lupta politică de cea mai joasă speță, cerând cu nerușinare demisia directorului, în plină pandemie. Un director care nu a mai plecat acasă la familia lui de 14 zile și își riscă viața zi și noapte stând în spital pentru a lua cele mai bune măsuri. Iar liberalii țipă în gura mare și cer demisii după demisii pentru a-și pune în loc lipitorii lor de afișe incapabili, rude sau apropiați ai ministrului Grindă. Consiliul Județean, prin președintele Marian Oprișan, a alocat 11 milioane de lei pentru achiziționarea de aparatură și echipamente medicale, bani pe care tocmai Ministrul Sănătății ar fi trebuit să-i aloce încă din luna ianuarie când știau foarte bine ce va urma.

Cu acești bani dați la timp, cu siguranță astăzi nu aveam atât de multe cazuri. Colac peste pupăză, ministrul lor Grinda, în cele 7 luni petrecute la minister, nu a alocat un leu (1 leu) județului Vrancea. Dar ipocrizia și tupeul liberalilor întrece orice măsură. Stau ascunși nefăcând nimic, cerând doar demisii și râzând în nas celor care chiar muncesc.

Opriți-vă, neisprăviților! Lăsați răutățile și faceți odată ceva pentru vrânceni!”, solicită imperativ parlamentarul social democrat.

Citește totul despre:

#psd #dragos barladeanu

Comentarii