12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăPoliticăPrincipiul dominoului - se va schimba și secretarul general adjunct PNL

Principiul dominoului – se va schimba și secretarul general adjunct PNL

Actualul secretar general adjunct PNL, Gheorghe Pecingină, va fi și el, probabil, schimbat din funcție. Această posibilitate a fost anunțată, marți, chiar de Gheorghe Pecingină, într-o declarație la postul Digi 24. Gheorghe Pecingină este deputat PNL de Gorj.

“Sunt un apropiat al lui Florin Cîțu și Dan Vîlceanu”, a precizat actualul secretar general adjunct al PNL. El a mai explicat că secretarul general este numit de președintele partidului și că secretarul general adjunct este numit de secretarul general al PNL.

După cum se știe, acum trei zile, Florin Cîțu a demisionat din funcția de președinte PNL. Simultan, Dan Vîlceanu a demisionat din funcția de secretar general. În funcția de președinte PNL va fi ales, probabil, premierul Nicolae Ciucă. În funcția de secretar general este acum, provizoriu, Lucian Bode, care este un apropiat al premierului Ciucă. Din acest motiv, se presune că Bode va rămâne secretar general și după Congresul Extraordinar din 10 aprilie.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă