21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrimul născut din Programul de susținere a natalității, inițiat de Gabriela Firea

Primul născut din Programul de susținere a natalității, inițiat de Gabriela Firea

Pe vremea când conducea Ministerul familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea a lansat, împreună cu Ministerul Sănătății, două programe pentru susținerea cuplurilor care suferă de infertilitate. Acestea s-au demarat începând cu luna decembrie 2022. Iată, că acum s-a născut primul copil, ca urmare a prevederilor și a susținerii statului, prin Programul Național FIV.

“Faceți cunoștință cu primul copil născut prin programul național pentru susținerea natalității! Simt o bucurie nespusă pe care trebuie să o împărtășesc cu toată lumea,” scrie pe pagina sa de facebook Gabriela Firea.  

“Iată dovada că un proiect muncit cu sufletul aduce roade. Este o rază de speranță pentru toate cuplurile din România care nu pot deveni părinți din motive medicale. Ajutorul de 15.000 de lei pentru procedurile de fertilizare in vitro este un real ajutor,” comentează senatorul PSD.  

Gabriela Firea susține în postarea sa că peste zece mii de cupluri își pun speranță în acest program național de susținere a natalității.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica de Florii. Cele mai întâlnite prenume

Aproape 1,8 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica duminică, de sărbătoarea Floriilor. Potrivit Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă