18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciucă vizitează filiale PNL din vestul țării

Premierul Ciucă vizitează filiale PNL din vestul țării

Premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, vizitează filiale PNL din vestul țării, joi având loc “o primă întâlnire de lucru regională” la Hunedoara.

Un anunț în acest sens a fost postat pe internet de șefa filialei judeţene Hunedoara, deputata Vetuţa Stănescu.

“Conducerile politice ale Organizațiilor PNL din județele Arad, Caraș Severin, Timiș și Hunedoara au avut o primă întâlnire de lucru regională cu Prim Ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă – președinte al PNL.

Întâlnirea a avut loc în județul Hunedoara, iar alături de Premier au fost prezenți și prim-vicepreședintele PNL în domeniul strategiilor politice Dan Motreanu și ministrul de Interne Lucian Bode – secretar general al Partidului Național Liberal.

In cadrul reuniunii au fost abordate teme privind organizarea internă și funcționarea partidului, precum și provocări și oportunități ale administrațiilor locale în implementarea programelor guvernamentale, ale strategiei pentru Valea Jiului și a programelor operaționale 2021-2027.

Prezența premierului Nicolae Ionel Ciucă în județul Hunedoara și organizarea aici a întâlnirii regionale reprezintă o reconfirmare a interesului și deschiderii pe care acesta le manifestă față de județul nostru și față de problemele specifice cu care oamenii de aici se confruntă”, a anunțat Vetuța Stănescu.

Întâlnirile cu filiale PNL consolidează autoritatea lui Ciucă în partid

Întâlnirile regionale pe care le desfășoară premierul Ciucă par să-i consolideze poziția în fruntea partidului. Se știe că, înainte să devină președinte PNL, lui Ciucă i se reproșa că a intrat prea de curând în partid. Pe de altă parte, în anul 2023 Ciucă va pierde funcția de premier. După acel moment, el va mai avea funcțiile de președinte PNL și de senator.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă