18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciolacu se întâlnește cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române

Premierul Ciolacu se întâlnește cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române

Premierul Marcel Ciolacu se va întâlni, în ziua de 3 octombrie 2023, cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Întâlnirea se va desfășura de la ora 13 la Palatul Elisabeta, a anunțat Guvernul României. La Palatul Elisabeta este reședința familiei regale a României.

Majestatea Sa Margareta este prima fiică a Regelui Mihai, ultimul suveran al României.

Săptămâna trecută, Majestatea Sa Margareta și soțul ei, Principele Radu, au avut o călătorie în Spania, unde s-au întâlnit cu reprezentanți ai comunității românești din această țară. În acel context, Majestatea Sa Margareta a susținut un discurs la Madrid, la sediul Institutului Regal Elcano pentru Studii Internaţionale şi Strategice. În cadrul discursului, Custodele Coroanei Române a atras atenţia și asupra vulnerabilităţii Republicii Moldova în contextul actual “turbulent” din Europa. Majestatea Sa Margareta a subliniat că “UE ar trebui să îşi menţină hotărârea şi să se concentreze pe o eventuală aderare a Republicii Moldova”. Negocierile pentru intrarea Republicii Moldova în UE ar putea începe în anul 2023.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Peste 7.000 de kilograme de carne de miel cu prețul începând de la 34,99 lei/ kg vor fi livrate online de Freshful

Sărbătorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp în familie, iar preparatele tradiționale sunt la mare căutare. Rețetele de ciorbă de miel, tocăniță...
Ultima oră
Pe aceeași temă